Reduceri Mobila Laguna februarie 2024

Mobila Laguna este un magazin online dedicat mobilierului și tapiteriilor, reprezentând unul dintre producătorii recunoscuți de mobilier în România. Fondat în 1994, brandul se mândrește cu echilibrul între calitate și prețuri avantajoase, oferind piese de mobilier durabile și funcționale.

Produsele lor, care includ lemnul, finisajele, tapitarea și atenția la detalii, sunt create cu mândrie sub emblema „Made in Romania”.

La Mobila Laguna, clienții sunt invitați să descopere soluții optime pentru mobilarea locuinței, având posibilitatea de a vizita magazinele online sau de a comanda direct online, cu drept de retur în 14 zile.

Retur: 14 zile

Livrare: Curier

Plata: Card de credit, Ramburs, Plata in rate

Reduceri de pana la 43% Vezi toate ofertele de sezon

Magazin de incredere

Cupon / Voucher Mobila Laguna

-50%
REDUCERE

Perne, draperii si panouri decorative cu pana la 50% reducere

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 50%. Intra si profita de aceasta reducere.

Valabilitate: 2024-01-04

-25%
REDUCERE

Scaune si mese de la doar 200 lei, produse in Romania

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 25%. Intra si profita de aceasta reducere.

Valabilitate: 2024-01-04

-36%
REDUCERE

Reduceri de iarna la mobila si tapiterii doar la Mobila Laguna

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 36%. Intra si profita de aceasta reducere.

Valabilitate: 2024-01-04

-28%
REDUCERE

Pana la 28% reducere pachete mobila de la Laguna

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 28%. Intra si profita de aceasta reducere.

Valabilitate: 2023-12-31

Se incarca

Detalii si informatii Mobila Laguna

Detalii de Livrare și Retur

Mobila Laguna oferă transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON, iar pentru comenzi mai mici, transportul este de 39 RON. Livrarea se efectuează în termen de 4-20 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea stocului și tipul produsului.

Este important de menționat că livrarea se face până în fața blocului sau porții, nu includând urcarea sau transportul în casă. Mobila Laguna nu livrează în zone care implică trecerea cu bacul sau pe drumuri forestiere, nepietruite sau neasfaltate.

Opțiuni de Plată

Clienții pot plăti pentru mobilier prin numerar la livrare (pentru comenzi sub 10.000 RON), cu card bancar prin serviciul EU PLATESC, sau prin transfer bancar direct. Plata pentru tapiterii se poate face, de asemenea, prin numerar la livrare, cu card bancar sau prin transfer bancar direct. Detalii specifice sunt furnizate pentru fiecare categorie de produs.

Finanțare și Rate

Mobila Laguna oferă opțiuni de finanțare prin TBI Bank, cu posibilitatea de achitare în rate fixe fără dobândă pentru cumpărături de până în 1.000 lei, sau în rate lunare fixe pentru cumpărături mai mari de 1.000 lei.

De asemenea, clienții pot beneficia de opțiunea de plată în rate egale fără dobândă prin carduri de cumpărături eligibile, inclusiv prin carduri de credit emise de Banca Transilvania sau Alpha Bank. Aceste servicii oferă flexibilitate și accesibilitate, facilitând achiziția de mobilier și tapiterii​.

Mobila LagunaBlack Friday

Sectiunea Black Friday a magazinului online Mobila Laguna prezintă o gamă largă de reduceri și oferte speciale pentru clienții săi. În această perioadă, magazinul oferă discounturi semnificative pe o varietate de produse, inclusiv mobilier pentru dormitor, sufragerie, bucătărie și alte spații ale casei.

Reduceri Speciale:

  • Mobila Laguna pune la dispoziție reduceri impresionante pe produse precum dulapuri, paturi, seturi de living și canapele. Aceste oferte sunt disponibile exclusiv online, oferind clienților oportunitatea de a achiziționa mobilier de calitate la prețuri avantajoase.
  • În categoria dormitor, sunt disponibile oferte pentru paturi, dulapuri și seturi complete de mobilier, care includ pat, noptiere, comodă și dulap, toate la prețuri reduse.
  • Pentru living, magazinul oferă o varietate de colțare, canapele și corpuri de mobilă, toate cu reduceri substanțiale. Aceste articole sunt ideale pentru a adăuga un plus de stil și confort în orice sufragerie.
  • Bucătăriile sunt de asemenea reprezentate prin seturi de mobilă și corpuri modulare la prețuri reduse, care combină funcționalitatea cu estetica pentru a crea un spațiu primitor și eficient.

Această secțiune specială pentru Black Friday este concepută pentru a atrage atenția asupra ofertelor speciale și a calității produselor Mobila Laguna, încurajând clienții să profite de aceste oportunități limitate pentru a reînnoi și îmbunătăți aspectul locuinței lor.

UPDeal este un portal online dedicat colectării și prezentării tuturor promoțiilor și reducerilor disponibile în magazinele din România. Acest site oferă o gamă largă de cupoane și reduceri pentru diverse produse, fiind un punct central pentru cei care caută cele mai bune oferte în țară.

© 2024 UPDeal | Cumpara din cele mai mari magazine din Romania. Alege ofertele zilnice.