Reduceri Aqualine ianuarie 2024

Aqualine.ro – Cel mai complet si complex magazin online pentru filtrarea si tratarea apei

Aqualine.ro este un magazin online care ofera o gama variata de produse si servicii pentru filtrarea si tratarea apei. Cu o experienta de peste 11 ani in domeniu, Aqualine.ro este importator si distribuitor a unor marci cu recunoastere internationala, cum ar fi Aquafilter, Bluesoft, Clack, Ecosoft, Ecomix, Cintropur si multe altele.

In oferta Aqualine.ro se regasesc sisteme de filtrare a apei pentru bucatarie si birouri, precum si accesorii si consumabile pentru acestea. In functie de calitatea apei tale si de provenienta, poti alege intre sisteme de purificare cu osmoza inversa, sisteme cu ultrafiltrare sau microfiltrare.

Retur: 14 zile

Livrare: Curier

Plata: Card de credit, Ramburs, Plata in rate

Reduceri de pana la 30% Vezi toate ofertele de sezon

Magazin de incredere

Cupon / Voucher Aqualine

Detalii si informatii Aqualine

Aqualine.ro ofera livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 de lei in toata Romania. Pentru comenzile mai mici, costul livrarii este de 25 de lei. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare.

Returul produselor este gratuit pentru toate comenzile. Poti returna orice produs in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

Alte informatii utile despre Aqualine.ro:

  • Magazinul accepta urmatoarele metode de plata: card bancar, ramburs, transfer bancar.
  • Aqualine.ro ofera o garantie de 2 ani pentru toate produsele comercializate.
  • Magazinul are un departament de relatii cu clientii care este disponibil pentru a oferi asistenta in cazul in care ai nevoie.

De ce sa alegi Aqualine.ro?

  • Gama variata de produse si servicii pentru filtrarea si tratarea apei
  • Calitate superioara a produselor
  • Livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 de lei
  • Retur gratuit pentru toate comenzile
  • Garantie de 2 ani pentru toate produsele
  • Asistenta clienti disponibila

AqualineBlack Friday

Aqualine.ro – Black Friday

Black Friday este ziua ideala pentru a achizitiona produse de calitate la preturi accesibile. Aqualine.ro, cel mai complet si complex magazin online pentru filtrarea si tratarea apei, ofera o gama variata de reduceri in aceasta perioada.

Reduceri de pana la 70%

In cadrul campaniei Black Friday, Aqualine.ro ofera reduceri de pana la 70% la o gama variata de produse. Printre acestea se numara sisteme de filtrare a apei pentru bucatarie si birouri, accesorii si consumabile pentru acestea, precum si teste de calitate a apei.

Livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 de lei

Aqualine.ro ofera livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 de lei in toata Romania. Pentru comenzile mai mici, costul livrarii este de 25 de lei. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare.

Returul produselor este gratuit pentru toate comenzile

Poti returna orice produs achizitionat de la Aqualine.ro in termen de 14 zile de la primirea acestuia. Procesul de retur este gratuit si simplu.

De ce sa alegi Aqualine.ro pentru Black Friday?

Gama variata de produse si servicii pentru filtrarea si tratarea apei
Reduceri de pana la 70%
Livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 de lei
Retur gratuit pentru toate comenzile

Cum sa profiti de ofertele Aqualine.ro de Black Friday?

Pentru a profita de ofertele Aqualine.ro de Black Friday, este necesar sa vizitezi site-ul web al magazinului in perioada 10-19 noiembrie 2023. Reducerile se aplica automat la produsele selectate.

Nu rata oportunitatea de a achizitiona produse de calitate la preturi accesibile in cadrul campaniei Black Friday de la Aqualine.ro!