Reduceri Kinderauto februarie 2024

Kinderauto este un magazin online specializat în vehicule electrice pentru copii, oferind o gamă variată de produse care includ mașinuțe electrice, motociclete electrice, ATV-uri și UTV-uri electrice, precum și vehicule electrice pentru adulți.

Magazinul se distinge prin oferirea de vehicule speciale pentru copii, mașinuțe electrice Mercedes, modele tip SUV, precum și motociclete Drift-Trike. Pe lângă acestea, Kinderauto oferă piese și accesorii pentru întreținerea și personalizarea vehiculelor, împreună cu jucării RC cu telecomandă.

Pentru a facilita accesul la aceste produse, magazinul oferă posibilitatea de plată în rate fără dobândă și asigură livrare gratuită în România în termen de 24-48 de ore. Produsele beneficiază de o garanție de 24 de luni, cu servicii locale post-garanție și posibilitatea de retur în 14 zile, în cazul în care produsul nu se potrivește necesităților clientului.

Retur: 14 zile

Livrare: Curier

Plata: Card de credit, Ramburs, Plata in rate

Reduceri de pana la 50% Vezi toate ofertele de sezon

Magazin de incredere

Cupon / Voucher Kinderauto

-0%
REDUCERE

Jucarii RC cu telecomanda cu posibilitatea de a plati in rate de la 0% dobanda

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 0%. Intra si profita de aceasta reducere.

-45%%
REDUCERE

Alege un ATV sau UTV electric pentru copii incepand cu 250 lei

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 45%%. Intra si profita de aceasta reducere.

-50%
REDUCERE

Masinute electrice pentru copii, cadoul ideal de Craciun - de la 250 lei

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 50%. Intra si profita de aceasta reducere.

-60%
REDUCERE

Peste 60% reducere la masinute electrice de la Kinderauto

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 60%. Intra si profita de aceasta reducere.

Valabilitate: 2024-01-31

Se incarca

Detalii si informatii Kinderauto

Kinderauto pune un accent deosebit pe satisfacția clienților, oferind transport gratuit în România în 24-48 de ore, asigurând astfel că produsele vor ajunge rapid și în siguranță la destinație. De asemenea, oferă o garanție de 24 de luni pentru toate vehiculele pentru copii, ceea ce reflectă încrederea în calitatea și durabilitatea produselor sale.

Pentru a facilita achizițiile, Kinderauto permite plata în rate fără dobândă, oferind clienților flexibilitate financiară. De asemenea, există posibilitatea de retur în 14 zile, asigurându-se că fiecare client este complet mulțumit de achiziție.

KinderautoBlack Friday

Pe măsură ce se apropie Black Friday, Kinderauto se pregătește să ofere clienților săi oferte excepționale și o experiență de cumpărături unică. Având o gamă variată de produse, de la mașinuțe electrice la motociclete electrice, inclusiv ATV-uri și UTV-uri electrice, vehicule electrice pentru adulți, vehicule speciale pentru copii, motociclete Drift-Trike, și chiar mașinuțe electrice Mercedes și SUV-uri, Kinderauto se remarcă prin diversitatea opțiunilor disponibile.

Black Friday la Kinderauto promite să fie un eveniment memorabil, cu oferte speciale la o gamă largă de produse de calitate, combinate cu servicii excelente pentru clienți.

UPDeal este un portal online dedicat colectării și prezentării tuturor promoțiilor și reducerilor disponibile în magazinele din România. Acest site oferă o gamă largă de cupoane și reduceri pentru diverse produse, fiind un punct central pentru cei care caută cele mai bune oferte în țară.

© 2024 UPDeal | Cumpara din cele mai mari magazine din Romania. Alege ofertele zilnice.