Reduceri Expomob ianuarie 2024

Magazinul ExpoMob

ExpoMob este un magazin online specializat în mobilier și piese de mobilier, oferind o gamă diversificată de produse pentru diferite încăperi ale casei. Printre categoriile principale se numără:

  1. Livinguri: Seturi complete de living, canapele extensibile și fixe, colțare, fotolii, mese și scaune de living, masute de cafea și tabureți​​.
  2. Dormitoare: Seturi de dormitor, camere pentru tineret, mobila modulara, dulapuri, comode, noptiere, diverse tipuri de paturi, inclusiv paturi tapițate și paturi pliabile​​.
  3. Bucătării: Seturi complete, corpuri de bucătărie, electrocasnice, mese și scaune de bucătărie, dulapuri și accesorii pentru bucătărie​​.
  4. Holuri: Soluții de depozitare pentru holuri, incluzând rafturi, cuiere și pantofare​​.

Magazinul se mândrește cu peste 15 ani de experiență, punând accent pe calitate și diversitate​​. De asemenea, organizează periodic campanii promoționale și oferte speciale​.

Retur: 14 zile

Livrare: Curier

Plata: Card de credit, Ramburs, Plata in rate

Reduceri de pana la 50% Vezi toate ofertele de sezon

Magazin de incredere

Cupon / Voucher Expomob

-43%
REDUCERE

43% reducere la mocheta de la Expomob

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 43%. Intra si profita de aceasta reducere.

Valabilitate: 2024-06-30

-68%
REDUCERE

Reduceri de pana la 68% la diverse produse

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 68%. Intra si profita de aceasta reducere.

Valabilitate: 2024-08-31

-11%
REDUCERE

Pana la 11% reducere la bucatarii de la Expomob

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 11%. Intra si profita de aceasta reducere.

Valabilitate: 2024-03-31

-27%
REDUCERE

27% reducere la canapele extensibile doar online

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 27%. Intra si profita de aceasta reducere.

Valabilitate: 2024-01-31

-38%
REDUCERE

Pana la 38% reducere la mobilier Living de la Expomob

Cod reducere - Nu este nevoie

Doar online regasiti reducerea de pana la 38%. Intra si profita de aceasta reducere.

Valabilitate: 2024-02-29

Se incarca

Detalii si informatii Expomob

Detalii Livrare și Retur

  • Livrarea produselor se realizează în termen de 4-8 zile lucrătoare​​.
  • Informații detaliate despre politica de retur și alte aspecte utile pot fi găsite în secțiunea specifică de pe site-ul magazinului.

Alte Informații Utile

  • Magazinul oferă o varietate de opțiuni de plată, inclusiv plata în rate.
  • Consultanță specializată este disponibilă pentru clienți, ajutându-i să aleagă produsele potrivite nevoilor lor.

ExpomobBlack Friday

Expomob marchează sărbătoarea Black Friday cu o selecție exclusivă de mobiliere și accesorii de interior. Pe parcursul acestui eveniment, clienții sunt invitați să descopere reduceri semnificative la o gamă variată de produse, incluzând canapele elegante, seturi de dormitor confortabile și soluții de depozitare inovative.

O caracteristică distinctă a ofertei Black Friday de la Expomob este accentul pus pe calitate și design. Fie că este vorba despre mobilierul de living modern sau piesele clasice pentru dormitor, fiecare articol este selectat pentru a adăuga valoare și stil casei dumneavoastră. De asemenea, mobilierul de bucătărie și opțiunile de amenajare interioară oferite sunt atent alese pentru a se potrivi cu diverse preferințe și nevoi de design.

Alături de reducerile substanțiale, Expomob oferă și consultanță specializată clienților săi. Aceasta include sfaturi privind alegerea mobilierului potrivit și asistență în planificarea spațiului, astfel încât fiecare achiziție să fie nu doar economică, dar și una informată și adecvată nevoilor specifice ale fiecărui client.

Pe parcursul evenimentului Black Friday, Expomob se angajează să ofere nu doar prețuri competitive, ci și o experiență de cumpărături plăcută și eficientă, susținută de un serviciu client excepțional. Livrarea rapidă și opțiunile de plată flexibile sunt menite să asigure o experiență fără griji pentru toți cumpărătorii.

Prin ofertele sale de Black Friday, Expomob își reconfirmă angajamentul de a furniza mobilier de înaltă calitate și soluții de amenajare interioară la prețuri accesibile, adăugând valoare și confort oricărui cămin.

UPDeal este un portal online dedicat colectării și prezentării tuturor promoțiilor și reducerilor disponibile în magazinele din România. Acest site oferă o gamă largă de cupoane și reduceri pentru diverse produse, fiind un punct central pentru cei care caută cele mai bune oferte în țară.

© 2024 UPDeal | Cumpara din cele mai mari magazine din Romania. Alege ofertele zilnice.