Scaune auto fara Isofix

Scaunele auto fara Isofix sunt un tip de scaun auto care nu are un sistem de prindere Isofix. Acestea sunt fixate in masina prin intermediul centurii de siguranta existente in masina. Scaunele auto fara Isofix sunt ideale pentru masinile care nu au sistemul Isofix sau pentru parintii care prefera sa foloseasca centura de siguranta in loc de sistemul Isofix.

Scaunele auto fara Isofix sunt disponibile in mai multe grupe de greutate si dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca copiilor de la varsta de 9 luni pana la 12 ani. De exemplu, grupa 0+ este pentru copiii cu greutatea intre 0 si 13 kg, iar grupa 1 este pentru copiii cu greutatea intre 9 si 18 kg.

Scaunele auto fara Isofix sunt dotate cu caracteristici de siguranta care asigura protectia copilului in cazul unui accident. De exemplu, acestea au o centura de siguranta cu prindere in 5 puncte care asigura o fixare sigura a copilului in scaun, precum si un sistem de sprijin pentru cap si gat care asigura protectie suplimentara.

In ceea ce priveste design-ul, scaunele auto fara Isofix sunt disponibile in mai multe culori si modele, astfel incat sa se potriveasca gusturilor si preferintelor fiecarui parinte. Unele scaune au si un design ergonomic care asigura confortul copilului in timpul calatoriei.

Scaunele auto fara Isofix sunt o alegere excelenta pentru parintii care nu au masina cu sistemul Isofix sau care prefera sa foloseasca centura de siguranta in loc de sistemul Isofix. Acestea ofera protectie si confort pentru copilul tau in timpul calatoriei.