Routere

Routerele sunt dispozitivele care fac posibilă conexiunea noastră la internet. Aceștia sunt implicați în a se asigura că pachetele de informații ajung la destinație.

Routerele vor juca un rol important în viitorul conectivității la internet. Evoluțiile în tehnologia wireless și 5G promit să mărească lățimea de bandă de 10 ori sau mai mult. Acest lucru va duce la o creștere dramatică a numărului de dispozitive conectate la internet în orice moment.

Putem considera routerele drept gardieni ai experienței noastre online, creând conexiuni rapide între noi și conținutul de pe internet, protejându-ne în același timp împotriva amenințărilor precum hacking și descărcări de malware.

părți, o distribuie între dispozitivele care sunt conectate la router și apoi îți trimit acele date înapoi.

Un router este utilizat pentru a controla fluxul de date între două dispozitive. Se mai numește și „o poartă” pentru toate dispozitivele tale conectate la internet. Routerul dvs. împarte conexiunea la internet în diferite părți, o distribuie între dispozitivele care sunt conectate la router și apoi vă trimite acele date înapoi.

Care sunt diferitele tipuri de routere?
Ce este un router?