Pompe de san

Pompele de san sunt un instrument esential pentru mamele care alapteaza, oferind o modalitate convenabila si eficienta de a colecta si pastra laptele matern. Aceste pompe functioneaza prin utilizarea unei presiuni regulate pentru a stimula glandele mamare si a extrage laptele. 

Exista doua tipuri principale de pompe de san: 

  • pompe de san manuale
  • pompe de san electrice

Pompele manuale sunt mai accesibile din punct de vedere al pretului si sunt ideale pentru mamele care alapteaza ocazional sau care au nevoie de o alternativa la alaptare in cazul in care nu pot fi prezente. Pompele electrice sunt mai puternice si pot fi utilizate pentru a extrage cantitati mari de lapte intr-un timp scurt, fiind ideale pentru mamele care alapteaza exclusiv sau care au nevoie de un flux constant de lapte.

Pompele de san electrice au, de obicei, mai multe niveluri de putere si viteze, precum si functii precum reglarea suctiunii si a fluxului de lapte, ceea ce le face mai flexibile si personalizabile. Pompele de san manuale au, de obicei, o singura viteza si un singur nivel de putere, dar sunt mai usor de curatat si intretinut.

In ceea ce priveste accesoriile, pompele de san vin cu diferite tije si colectoare de lapte, care pot fi schimbate si curatate in mod regulat pentru a asigura igiena si sanatatea lactatiei. Unele pompe de san au, de asemenea, optiuni de incalzire si racire pentru a pastra laptele la o temperatura optima pentru hranirea bebelusului.

In general, pompele de san sunt un instrument esential pentru mamele care alapteaza, oferind flexibilitate si comoditate atat pentru mama, cat si pentru bebelus. Este important sa se aleaga o pompa de san care sa se potriveasca nevoilor si preferintelor fiecarei mame in parte, pentru a asigura o experienta de alaptare cat mai satisfacatoare si eficienta.

Pompa de san electrica Spectra dubla S1
- 10%
1,100 lei 990 lei