Patura, Cearsaf, Husa

Patura este un accesoriu esential pentru orice dormitor, oferind confort si caldura in timpul noptii. Exista o varietate de materiale si dimensiuni disponibile, inclusiv paturi din lana, bumbac, microfibra sau poliester. Paturile din lana sunt cele mai recomandate pentru ca sunt naturale, respirabile si mentin caldura in timpul iernii. Paturile din bumbac sunt cele mai populare datorita proprietatilor lor anti-alergice si de uscare rapida. Paturile din microfibra sunt ideale pentru persoanele care sufera de alergii, deoarece acestea sunt hipoalergenice si usor de curatat.

Cearsaful este o piesa esentiala pentru orice pat si poate fi gasit in diferite materiale si dimensiuni. Cearsafurile din bumbac sunt cele mai populare datorita proprietatilor lor anti-alergice si de uscare rapida. Cearsafurile din satin sau matase sunt ideale pentru persoanele care doresc sa se simta ca in lux, deoarece acestea sunt moi si confortabile. Cearsafurile din poliester sau microfibra sunt ideale pentru persoanele care sufera de alergii, deoarece acestea sunt hipoalergenice si usor de curatat.

Husa copii este o piesa esentiala pentru orice camera de copii si poate fi gasita in diferite modele si culori. Husa poate fi folosita pentru a proteja patul copilului impotriva uzurii si a petelor. Husa poate fi realizata din materiale precum bumbac, microfibra sau poliester si poate fi personalizata cu numele copilului sau cu desene sau modele amuzante. Husa poate fi usor de curatat si poate fi schimbata in functie de preferintele copilului.

Cearsaf 240x300 cm
- 46%
110 lei 59 lei