Monitoare

În ultimii ani, monitoarele au suferit o serie de modificări. Acum folosesc LCD-uri în loc de CRT și au devenit mai subțiri și mai mari ca dimensiune.

În multe cazuri, ecranele au devenit, de asemenea, sensibile la atingere pentru un plus de confort; prin simpla atingere a anumitor părți de pe ecran, puteți crește sau micșora dimensiunea textului sau puteți activa anumite programe cu ușurință.

Acest lucru este util în special pentru persoanele cu dizabilități care nu pot controla șoarecii așa cum o făceau în anii precedenți.

Vorbim despre modul în care monitoarele devin mai mari și mai bune. Menționăm și rezoluția 4K care este acum considerată standard pentru monitoarele de calitate superioară. Menționăm, de asemenea, că unii oameni preferă să folosească două monitoare în loc de unul pentru a obține cea mai bună productivitate.

Menționăm, de asemenea, cum există diferite tipuri de tehnologii de ecran. Unii oameni aleg ecrane IPS deoarece au un unghi de vizualizare mai larg și culori mai bune decât ecranele TN, dar aceste ecrane nu răspund la fel de repede la schimbările nivelului de lumină, așa că nu sunt ideale pentru jocuri sau alte aplicații care necesită timpi de răspuns rapid.


Ce sunt monitoarele pentru PC?