Manusi Antrenament

Mănușile de antrenament există de zeci de ani. În ultimii câțiva ani, acestea devin din ce în ce mai populare în rândul sportivilor de toate nivelurile. Acum sunt disponibile într-o gamă largă de culori și stiluri.

Mănușile de antrenament sunt unul dintre cele mai bune mijloace de antrenament atunci când vine vorba de îmbunătățirea vitezei, a agilității și a performanței generale. Ele îi ajută pe jucători să-și îmbunătățească jocul fără să-i pună de fapt stres fizic sau să dezvolte răni.

Mănușile de antrenament sunt o modalitate ușoară pentru ca oamenii să prindă obiceiul de a face flotări. Mănușile facilitează utilizatorilor să facă flotări, deoarece au buzunare ponderate care funcționează ca rezistență.

Mănușile de antrenament sunt o modalitate simplă de a-i face pe oameni să capete obiceiul de a efectua un set de flotări, adăugând în același timp rezistență. Mănușile de antrenament pot fi folosite de pasionații de fitness de orice vârstă și nivel de fitness, la fel ca echipamentul obișnuit de antrenament.