2 ani
375 Views
upDeal

Pantofi de lux Gregorio Rizo – pentru femeia care se respecta

Pantofi de lux Gregorio Rizo

Pantofi de lux by Gregorio Rizo

Gregorio Rizo este un brand international care vinde pantofi de lux, ce pun in valoare pielea italiana prin design-ul exclusivist care dau o nota de eleganta si rafinament oricarei tinute.

Aveti la dispozitie o gama larga de modele si culori din care puteti alege perechea sau de ce nu perechile de pantofi ce va plac pentru a-i putea asorta la o tinuta office sau la o tinuta eleganta.

PANTOFI DE LUX ELEGANTI PENTRU FEMEI – click aici

Gregorio Rizo incearca sa combine creativitatea cu experienta, clasicul cu modernismul, astfel incat sa dezvolte pantofi cat mai exclusivisti si confortabili.

Pantofii sunt fabricati in Romania din cele mai calitative materiale, atent selectate si importate din diferite colturi ale lumii. Creatiile se impun prin calitate, finete si atentie la detalii.

Toata incaltamintea este fabricata din piele naturala cu talpa din piele, ce confera un plus de eleganta, menita sa va ofere confort maxim pe durata intregii zile, dar mai ales rezistenta in timp.

Livrarea comenzilor se face GRATUIT, in toata lumea, in termen de maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra.

Produsele sunt ambalate in cutii de exceptie, cu design unic, care se inchid cu magnet.

Click aici pentru a vedea toate modelele de pantofi

Fashion, Incaltaminte