6 luni
38 Views
upDeal

Curele pentru smartwatch-uri

Curele pentru smartwatch-uri

Ceasurile sunt cele mai importante accesorii din viata noastra. Indica timpul, dar ne ajuta si sa ne subliniem cu mare clasa stilul personal. Curelele aferente au acelasi impact vizual cu dispozitivul in sine.

Curele pentru smartwatch-uri la pret redus – vezi ACI oferta

Oferta cuprinde o gama foarte variata de curele pentru ceasuri inteligente, la preturi promotionale. Numitorul comun este calitatea si designul deosebit. Fie ca sunt din otel inoxidabil, din metal negru, din piele sau din silicon, toate curelele pentru smartwatch-uri au fost concepute pentru a sustine perfect cele mai apreciate modele de ceasuri inteligente. Nu contin nichel sau alte substante cu potential alergen. Includ accesorii cu ajutorul carora pot fi modificate si adaptate in conditii diferite. Sunt ergonomice. Au fost create prin tehnici inovative care le confera calitate superioara fata de curelele utilizate la modelele mai vechi.

Curea metalica neagra cu magnet pentru Samsung Gear S3 si Vector Luna/Meridian – vezi AICI

In cadrul ofertei, in functie de stocul disponibil, veti gasi curele pentru urmatoarele modele de smartwatch-uri: Apple Watch, Samsung Gear S2, Samsung Gear S3, Huawei Watch, Moto 360 2nd Generation, Garmin Fenix 3.

Aspectul lor poate schimba radical felul in care arata ceasul, asa incat aduce o nota de inovatie tinutei si stilului celui care il poarta. O parte din ele vin la pachet cu anumite instrumente si dispozitive necesare instalarii in conditii optime.

In aceasta periodata puteti achizitiona curele performante si cu design inovator la preturi promotionale. Un ceas inteligent are nevoie de o curea pe masura, asa ca nu ratati promotiile.

Click aici si vezi toata gama de curele ceasuri smartwatch la pret redus

 

Accesorii, Fashion