6 luni
38 Views
upDeal

Becuri inteligente la preturi promotionale

Becuri inteligente la preturi promotionale

Lumina face parte din viata noastra, iar de calitatea ei depinde in mare masura dispozitia si starea de bine din fiecare zi. Tehnologia zilelor noastre avanseaza cu o viteza incredibila si ne ofera din ce in ce mai multe avantaje, in cele mai diverse zone. Este si cazul corpurilor de iluminat.

Becuri inteligente la pret redus – vezi AICI oferta

Oferta noastra actuala va ofera cele mai noi si revolutionare modele de becuri inteligente, la preturi reduse. Nu este nevoie de investiti considerabil pentru a va asigura ca aveti la dispozitie becuri inteligente, create cu tehnologie LED, Wi-Fi, cu capacitati incredibil de avansate. Nu necesita hardware aditional, pot fi controlate la distanta, cu un telefon inteligent sau cu o tableta, pot avea functie de control voce, de monitorizare in timp real a consumului de energie si totodata a consumului.

De asemenea, au functii de economisire a consumului de energie cu pana la 80% fara rabat de la calitatea luminii. Sunt compatibile celor mai utilizate sisteme de operare, de la Androit sau iOS si pana la Amazon Alexa. Au capacitate de reglare automata a luminii in functie de conditiile mediului si a nevoilor ochiului uman in acest sens. De asemenea, acest tip de becuri au capacitatea de ajustare a luminii in functie de momentul zilei.

Fiecare bec LED Wi-Fi inteligent poate fi achizitionat cu o reducere de 24% din pretul initial. Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

Profita de tehnologia inovativa a momentului in materie de corpuri de iluminat la preturi imbatabile!

Click aici si vezi toata gama de becuri inteligente

 

Casa si gradina, Decoratiuni