11 luni
466 Views
upDeal

Software financiar-contabil pentru toate nevoile firmei tale

Program de contabilitate, gestiune si facturare

Software financiar-contabil pentru toate nevoile firmei tale

Fiecare firma are nevoie de o solutie software financiar-contabila indiferent de domeniul de activitate al acesteia. Daca vrei sa scapi de grija cercetarii pietei cu privire la soft-ul care sa raspunda cel mai bine nevoilor tale, iti recomandam sa incerci CIEL. Impreuna cu echipa CIEL veti identifica solutia cea mai buna pentru gestiunea afacerii tale!

Indiferent de functia pe care o ai: director de companie, proprietar afacere, PFA, director financiar, contabil, auditor, gestionar sau student, configuratorul CIEL te va ajuta sa afli care este cea mai buna solutie pentru a-ti alege programul de contabilitate, gestiune si facturare.

Lista de preturi abonamente si licente pentru CIEL – click aici

CIEL va ofera 3 game de produse, in functie de nevoile financiar-contabile pe care le aveti:

  • Simplu – Este o aplicatie GRATUITA, special creata pentru firmele aflate la inceput de drum si include module precum: Contabilitate, Gestiune, Imobilizari si Productie;
  • Standard – Destinata firmelor mici si mijlocii care necesita managementul integrat al situatiei financiar-contabile sau firmelor care vor sa reduca cheltuielile generate de aplicatiile curente;
  • Professional – Se adreseaza multinationalelor, firmelor de contabilitate sau companiilor are au cifra de afaceri mare. Aplicatiile ofera solutii complexe de analiza si raportare pe baza carora poti lua mai usor decizii corecte si eficiente de business. Mai mult decat atat, aplicatiile pot fi personalizate la cerere astfel incat sa se plieze perfect pe fluxul afacerii tale!

Dezvoltat pe parcursul a mai multi ani, CIEL V7 este cel mai performant software financiar-contabil. Acesta iti permite sa implementezi fluxuri de business foarte complexe.

Mediul de business este unul dinamic, fapt pentru care CIEL V7 iti asigura un plus de eficienta in operarea documentelor (poti sa devalidezi datele deja introduse in cazul in care doresti sa modifici anumite valori). Indiferent de domeniul tau de activitate, ai posibilitatea de a realiza customizari si de a genera raportari. Stim cat de importanta este confidentialitatea datelor si, de aceea, CIEL V7 iti ofera posibilitatea de a acorda, sau restrictiona, drepturi de utilizare.

Folosind CIEL V7 vei putea beneficia si de:

• Cursuri gratuite de initializare in utilizarea aplicatiilor la achizitie

• Cursuri de perfectionare, asistenta telefonica, asistenta remote, asistenta la sediul clientului sau la sediul CIEL Romania

• Contracte de abonament flexibile

• Beneficii si discount-uri pentru membrii CECCAR la achizitionarea licentei

• Programe de fidelizare

 Click aici si afla mai multe despre CIEL  

Afaceri