2 ani
490 Views
upDeal

Preturi promotionale la hota pentru bucatarie

Preturi promotionale la hota pentru bucatarie

Preturi promotionale la hote pentru bucatarie

Te-ai saturat de mirosuri si de aburii din bucatarie atunci cand faci mancare? Scapa de aceasta grija investind intr-o hota de bucatarie, aceasta fiind o necesitate.

Vezi aici promotiile la hotele pentru bucatarie

Rolul unei hote este de a absorbi mirosurile din bucatarie si aburii emanati in timpul procesului de gatire a preparatelor culinare. Acestea sunt dotate cu filtre de aer si motoare cu putere de ventilatie, cu 2 sau 3 trepte de reglare a debitului de aer ventilat, in functie de model. Filtrele pot fi din hartie, metalice sau de carbon. Filtrele de hartie trebuie schimbate la fiecare 3-4 luni, cele metalice, destinate hotelor cu evacuare naturală, pot fi spalate – operatiune recomandata la doua-trei luni. Cele cu carbune activ sunt folosite in cazul hotelor cu filtrare si reciclare a aerului si trebuie inlocuite o data la patru luni.

Hota se alege in functie de marimea aragazului sau a plitei de gatit, in functie de marimea si de designul bucatariei. Capacitatea de ventilare se alege in functie de intensitatea cu care gatim si de suprafata bucatariei.

In functie de preferinte, puteti alege din mai multe tipuri de hote: de perete, insula, rustice, decorative, incorporabile.

 Ce hota ai alege pentru bucataria ta?

Click aici si vezi toate modelele de hote pentru bucatarie

Bucatarie, Electrocasnice