9 luni
112 Views
upDeal

Mop rotativ pentru o curatare mai rapida

Mop rotativ pentru o curatare mai rapida

Ai nevoie de ustensile cu care sa poti termina curatenia mai rapid? Vrei un ajutor de nadejde care sa iti usureze munca?

Iti recomandam acest mop rotativ pentru o curatare mai rapida. Datorita design-ului sau, acest mop ajunge in toate colturile casei pentru a le curata fara probleme.

Este realizat din materiale foarte absorbante pentru a garanta cele mai bune rezultate. Materialele folosite la crearea acestui mop rotativ au o densitate scăzută tocmai pentru a absorbi o cantitate mare de apă atunci când îl scufundați în găleată și va elimina cantitatea potrivită de apa atunci când îl veti stoarce. Astfel, mopul va menține cantitatea potrivita de umiditate pentru a curăța podeaua eficient și fără a lăsa bălți!

Mop rotativ la pret special – Click aici

Modul de utilizare al mopului rotativ este facil, astfel ca veti putea face curatenie impreuna cu toata familia. Tot ce aveti de facut este sa inmuiaţi mopul în găleată, aplicati puţină presiune pe sistemul rotativ, eliberaţi presiunea, iar sistemul rotativ va începe să se învârtă cu viteza, lăsând o cantitate suficientă de apă pe mop pentru a putea curăţa podeaua fara probleme.

Clatirea mopului se va face automat, datorita sistemului de rasucire incorporat in galeata.

Convinge-te si tu de utilitatea acestui mop rotativ pentru o curatenie mai rapida.

Click aici si afla cum il poti avea si tu

Tag-uri:
· · ·
Casa si gradina